Open dag Haagse hogeschool

Home / Evenement / Open dag Haagse hogeschool
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open dag Haagse hogeschool

november 4, 2017 @ 10:00 - 14:00

open dag haagse hogeschool

De Open Dag van de faculteit IT & Design bezoeken? Dat kan op zaterdag 4 november. Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren, over het hbo of over onze opleidingen.

Laat je rondleiden

De Dutch Innovation Factory is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw – kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat de Dutch Innovation Factory allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden.

Stel je vragen

Nog geen idee wat je wilt? Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse zijn er om met je mee te denken. Zij zijn op de Open Dag aanwezig om je vragen te beantwoorden en tips en advies te geven. Ook kan je in gesprek gaan met studenten van e Dutch Innovation Factory. Zij kunnen je alles vertellen over hun opleiding en hun ervaring met het kiezen van een studie.

Volg een presentatie over studiekeuze

Wil je weten hoe je dat aanpakt, een goede studiekeuze maken? Tijdens de presentatie helpt een van onze adviseurs je graag op weg. Ook zijn er tijdens de Open Dag presentaties speciaal voor ouders. Hier leggen we uit wat studeren aan het hbo inhoudt en hoe je je kind kunt helpen bij zijn of haar studiekeuzeproces. Verder geven we praktische informatie over data, kosten en aanmeldproces.

Gegevens

Datum:
november 4, 2017
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
Zoetermeer, Zuid-Holland 2712PB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
079 – 820 03 96
Website:
www.dutchinnovationfactory.nl
PitchLunch Dutch Innovation Factory Zoetermeer