yellow shape
black shape

De Dutch Innovation Community verwelkomt nieuwe leden

21 september 2021

De Dutch Innovation Community breidt uit: de bedrijven gevestigd in de Dutch Tech Campus in het Dutch Innovation Park sloten zich onlangs ook aan bij de Community.

De nieuwe leden zijn: Teleplan/Reconext, Siemens Mobility, Yunex Traffic, Atos Medical, WS Audiology, Topcon, IDEA Statica en Grey Valley. Bernard Groen (communitymanager): “Wij heten alle nieuwe leden van harte welkom en kijken uit naar de kennismaking en samenwerking met elkaar.”

Evenementen
Voor de Community geeft dit nieuwe mogelijkheden, zoals het organiseren van bijeenkomsten in de Dutch Tech Campus. De evenementen in september staan in de online evenementenagenda, zoals de Big Data Innovatielab kennissessie en de Cyber Security Lab kennissessie. Elke maand organiseert de Community verschillende bijeenkomsten. Meer weten over deze evenementen? Klik hier

Community
In de Dutch Innovation Community kun je als bedrijf samenwerken met het onderwijs en kennis delen op het gebied van innovatie en IT. De Community biedt jou - door middel van events – de kans om contact te leggen met ondernemers, start-ups, studenten, docenten, en dat allemaal gericht op ICT. We connect to create!