yellow shape
black shape

Dutch Innovation Community presenteert evenementen in de maand september

09 september 2021

De evenementen in september vinden plaats in de Dutch Innovation Factory. Wil je ook aanwezig zijn? Studenten, docenten, ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen mailen naar: bernard@dutchinnovationfactory.nl.

DIFx Live
Op 15 september van 11.30 tot 12.00 in het Auditorium in de Dutch Innovation Factory vindt de eerste DIFx Live plaats, dat betekent dat studenten, docenten en ondernemers aanwezig mogen zijn. Bart Lamot gaat met Daniel Meinsma (docent technische informatiebeveiliging van De Haagse Hogeschool) in gesprek over de digitale voetafdruk van een bedrijf.

Connecting Drinks
De studievereniging SIM opent maandelijks de bar in de Dutch Innovation Factory. De eerste keer vindt plaats op 16 september van 16.00 tot 18.00. Het moment om bij te praten met studenten, docenten en ondernemers.

Big Data Innovatielab kennissessie
Onder aansturing van docent en onderzoeker Raymond Hoogendoorn is er iedere maand een kennissessie in het auditorium in de Dutch Innovation Factory waar sprekers uit het vakgebied big data/ data science aan het woord komen.

Op 23 september van 16.00 tot 17.00 gaat de kennissessie over Artificial Intelligence en semantische data modelleren voor predictive asset management.

Cyber Security Lab kennissessie
Het wordt een drukke maand voor het Cyber Security Lab. Oktober is immers de securitymaand met onder meer de One Conference en het evenement ‘Hack The Hague’. Op 27 september van 15.00 tot 16.30 hebben Daniel Meinsma en het Center of Expertise Cyber Security een zeer interessante spreker op het netvlies. Meer informatie volgt spoedig.

Tijdens de evenementen wordt rekening gehouden met de huidige coronaregels.