yellow shape
black shape

Dutch Innovation Factory zwaait afgestudeerde HBO-ICT-studenten uit

15 juli 2021

De Haagse Hogeschool in de Dutch Innovation Factory levert weer een nieuwe batch afgestudeerde HBO-ICT’ers aan de arbeidsmarkt.

Wethouder onderwijs Jan Iedema is na dit uitzonderlijke jaar extra trots op al deze studenten. “Het HBO-onderwijs op de Factory blijft zich ontwikkelen en is een belangrijke bron van kennis en talent voor de stad. Dankzij hun studiekeuze gaan deze kersverse professionals een kansrijke carrière tegemoet.”

Ook Mike Wijsen studeerde deze maand af en nam vandaag zijn diploma in ontvangst. “Ik heb veel geleerd tijdens de differentiatie Information Security Management in Zoetermeer. Tijdens mijn afstudeerstage bij Dreamsolution in Delft heb ik opnieuw structuur gebracht aan de risicoanalyses en een nieuw template ontworpen om het proces van deze risicoanalyses in de toekomst te bespoedigen.”

De Haagse Hogeschool in Zoetermeer
In Zoetermeer worden HBO-ICT’ers opgeleid tot brede professionals. In de Dutch Innovation Factory kun je de differentiaties Information Security Management en Innovative Development volgen. Tijdens de opleiding staat het talent van de student centraal. Ook studeren in de DIF? Aanmelden voor HBO-ICT voltijd kan tot 1 augustus 2021 via de website van De Haagse Hogeschool.