yellow shape
black shape

Sailboard vindt huisvesting in Dutch Innovation Factory

19 november 2020

Zoetermeer, 19 november 2020. Het Dutch Innovation Park verwelkomt Sailboard in de Dutch Innovation Factory. Juist in deze tijd ziet Sailboard kansen bij het vestigen op een locatie als deze: “De kantoorlocatie van de toekomst zal vooral bijdragen aan samenwerking,” vindt Geert Booster.

Booster, managing partner bij Sailboard: “Veel kantoorlocaties zijn met name bedoeld om collega’s te huisvesten, maar bieden niet altijd de mogelijkheden om op een moderne manier de samenwerking met elkaar aan te gaan. De Dutch Innovation Factory geeft ons en andere gevestigde bedrijven vele mogelijkheden om samenwerkingen met klanten en partners te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de ‘Artificial Intelligence-‘ en ‘Internet of Things Labs’, die de samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers bevorderen.”

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is een absolute IT-hotspot. “Steeds meer IT-bedrijven vestigen zich in het Park vanwege de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de combinatie van technologiebedrijven en hoogwaardig IT-onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze.” licht wethouder Iedema (Economie & Onderwijs) toe. “Nationale en internationale IT-bedrijven delen er kennis met studenten van de Haagse Hogeschool en MBO-Rijnland en werken er samen aan de toekomst.”
 

Over Sailboard

Sailboard combineert de aspecten van open organisaties en open source programmamanagement met innovatieve diensten. De dienstverlening zet sinds een jaar snel koers richting open ecosystemen: Sailboard gelooft in open organisaties, open source licenties, software en standaarden. Onder het motto ‘the future is open’ werkt Sailboard aan open organisaties en helpen zij mkb en grootbedrijf om open source licenties, software en standaarden te managen.


Volg de Dutch Innovation Factory op FacebookLinkedIn en Twitter!