Eindpresentaties International Cyber Security Summerschool

Home / Evenement / Eindpresentaties International Cyber Security Summerschool
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eindpresentaties International Cyber Security Summerschool

augustus 25 @ 12:30 - 16:30

the hague security delta logo

De tweede editie van de National Cyber ​​Security Summer School (NCS3) vindt plaats van 21-25 augustus 2017 in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. De NCS3 streeft ernaar om studenten die geïnteresseerd zijn op het gebied van Cyber ​​Security aan te trekken en graag zowel technische als niet-technische aspecten willen introduceren.

Deelnemers van de zomerschool zullen in groepen meedoen om advies te geven voor de Cyber ​​Security Council of the Netherlands. De groepen zullen onder toezicht van deskundigen op het gebied van cyberbeveiliging komen van overheidsinstellingen, prominente bedrijven en toonaangevende universiteiten. De belangrijkste uitdaging bestaat uit het opstellen van een (kort) beleidsaanbevelingen en een (korte) presentatie. De presentatie wordt beoordeeld door een beoordelingspaneel bestaande uit toonaangevende experts in hun respectieve sectoren en zal plaats vinden in de Dutch Innovation Factory.

Het winnende team krijgt de gelegenheid hun advies te presenteren aan de Veiligheidsraad van de Cyber ​​en ontvangt ook een prijs door de MVO.

U bent van harte welkom om de eindpresentaties bij te wonen!

Gegevens

Datum:
augustus 25
Tijd:
12:30 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
Zoetermeer, Zuid-Holland 2712PB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
079 – 820 03 96
Website:
www.dutchinnovationfactory.nl