Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

Inmiddels zijn tientallen bedrijven en instellingen dit jaar lid geworden.

Na de vakantieperiode hebben ook Enovation, Gillz, Decos, EsperantoXL, Filelinx, Glasnet, Guardian360, Hackdefense, HC&H Consultants, Hudson Cybertec, ICTU, Legian, Motion10, NCIM en WiGo4IT zich aangesloten.

Een geweldige aanvulling van gerenommeerde bedrijven en instellingen bij onze community.

Verbinding van onderwijs, onderzoek, overheid en IT bedrijfsleven krijgt zo steeds meer gestalte. Gastcolleges met waardevolle kennisoverdracht aan ICT-studenten van de Haagse Hogeschool en activiteiten in ons binnenkort te openen Innovation Lab zijn zomaar twee activiteiten die onze leden gaan uitvoeren.

Wij heten onze nieuwe leden van harte welkom en kijken uit naar een waardevolle samenwerking.

Gerelateerde berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RosterBuster 7de innovatietop 100wigo4it