Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

Communitylid RosterBuster sleept de zevende plek in de wacht met hun applicatie Crew Conversations! Van harte gefeliciteerd!

Het verhaal van RosterBuster begint met een piloot die helemaal klaar was met hoe zijn werkrooster werd weergegeven op zijn telefoon. Ondernemer Richard Versluis zag de kans om via Crosspring in de Dutch Innovation Factory van RosterBuster de nummer één Airline CrewApp te maken.

In de Dutch Innovation Factory zit de Haagse Hogeschool in hetzelfde gebouw. Hierdoor lopen studenten gemakkelijk bij bedrijven in het gebouw binnen en contact met de docenten is ook goed. Een groot voordeel om aan technici te komen voor een relatief kleine startup zoals RosterBuster.

Bekijk hier de complete MKB Innovatie Top 100 van 2018:

https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/RosterBuster-Crew-Conversations-communicatieplatform-voor-piloten-en-stewardessen

 

Gerelateerde berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Station Lansingerland-Zoetermeerinnovation lab