Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

Vanaf het voorjaar 2019 zijn we ook bereikbaar via het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer.

Volgens planning wordt het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer vanaf 9 december 2018 in gebruik genomen voor de NS-Sprinters. Voor RandstadRail wordt dit enkele maanden later, naar verwachting in mei 2019. De projectorganisatie wil meer tijd nemen voor het proefrijden met RandstadRail, vanwege aanpassingen aan de spoorbeveiliging. Die extra periode wordt ook benut om alle onderdelen van het viaduct volledig af te bouwen. Dit is de uitkomst van het overleg tussen alle betrokken partijen hierover: gemeenten Lansingerland en Zoetermeer, Gemeenschappelijke Regeling Bleizo, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, ProRail, NS en HTM.

Lees meer op: https://www.stationlansingerland-zoetermeer.nl/ingebruikname-station-lansingerland-zoetermeer/

 

Gerelateerde berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

introductieweek eerstejaars hbo-ictRosterBuster 7de innovatietop 100