Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineerde de DIF met de Haagse Hogeschool voor ‘ICT-opleider van het jaar.’ Volgens de jury brengt de DIF onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven op innovatieve wijze samen.

De jaarlijkse Computable awards zijn de belangrijkste prijzen op het gebied van IC T in Nederland. Een objectieve vakjury selecteerde een top vijf uit alle ingediende onderwijsorganisaties. De genomineerde partijen, waaronder de DIF met de Haagse Hogeschool, stimuleren volgens de jury de samenwerking en innovatie tussen bedrijven, onderwijs  en onderzoek, met toepasbare oplossingen als gevolg.

Vooruitgang

Rien de Vries, directeur van de DIF en Gert de Ruiter, directeur van de faculteit ICT en Design aan de Haagse Hogeschool, zijn blij met de nominatie. Rien: ‘De DIF is uniek als het gaat om de samenwerking  tussen HBO-ICT opleidingen en bedrijven. We zien dat  deze combinatie  werkt, zowel voor bedrijven als studenten. Het doet ons goed om te weten dat anderen onze vooruitgang op dit gebied ook zien.’ Volgens Gert  staan er nog veel innovatieve plannen op de agenda: ‘Ons onderwijsconcept is nog volop in ontwikkeling.  Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met de opstart van onderzoeklabs waarin ICT en maatschappelijk onderzoek samenkomen. Zo brengen we ICT steeds meer in de dagelijkse praktijk.’

Stem op de DIF!

Computable maakt de uiteindelijke winnaar op 3 november 2015 bekend in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast het oordeel van de jury, tellen ook publieksstemmen mee. Wil je ook je stem uitbrengen op de DIF? Dat kan op http://www2.computable.nl/computableawards/stem/

Gerelateerde berichten